Aurinko paistaa aina, vaikka pilvien takia ei aina nähdä.

Gyula Bertok psykologi          info@bertokgyula.com

Tarjoan mielenterveyden psykologin palvelua sekä vastaanotollani Berliinissä, että verkossa, internetin kautta, Skype ohjelman avulla, soittamalla näköpuhelua. Muuten sanottuna nettiterapiaa, eli verkkoterapiaa.

Jos ei löydy lähellä Teitä psykologia, tai ette voi työaikana käydä psykologissa, tai ehkä vain ette halua matkustaa psykologin vastaanotolle, verkkopsykologin palvelu on keskitty Teille!

 

Minkälaisissa ongelmissa voin auttaa Teitä tällä keinolla? Kaikki, mitkä eivät vaadi hoitotehtäviä heti ja paikallaan. Eli voidaan etsiä minut, jos on ahdistusta, fobioita, pelkkoja, ehkä pakko-oireita. Masennuksessa silloin, kun ei tarvita lääkehoitoa, tai sitä on ratkaistettu muulla keinolla, esim. terveyskeskuslääkärin tai paikallisen psykiatrian polikliniikan kautta. Seksuaalisia ongelmia, identiteetin kysymyksiä, sekä työpaikan psykologisia kysymyksiä että työuupumus voi olla syynä ottaa yhteyttä minuun.

 

En voi ottaa vastaan psykoosia eikä alkoholi- ja/tai huumeaineriippuvuutta sairastuneita ihmisiä, koska niissä ongelmissa usein tarvitaan paikallaan hoitoapua jopa heti. Tätä ei mahdollista ole suorittaa verkkoyhteydessä. Mutta esim. internetistä riippuvuutta voi hoitaa myös etäterapiassa.

 

Sähköpostitse etukäteen sovitussa ajassa voimme keskustella skypen avulla.

Ensimmäinen istunto kestää 50 minuuttia, ja se on ilmaista.

Tämän jälkeen istuntojen kesto on 60 minuuttia, palkkionsa on 65 euroa sekä verkossa että  vastaanotolla.

 

Neuvoja sähköpostissa on 50euroa /  sähköposti.

 

Hinnasta lähetän sähköpostissa laskun pdf-muodossa. Maksetaan tilisiirrolla.